Een paar positieve berichten

Bestuur/ februari 3, 2023/ Nieuws

Noodkreet financiële steun

In oktober 2022 hebben we op deze site u ingelicht over het tekort aan geld voor de scholarships. Dit als gevolg van o.a. corona. We moesten toen nog ongeveer €1000,00 hiervoor inzamelen. Dit is gelukt. We willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun gift.

Bezoek Malawi 2023

Op 15 maart vertrekken 4 mensen naar Malawi om daar onze projecten te bezoeken en te helpen waar dit nodig is. Dit zijn Ankie, Els,  Anna-Maria en Louise.

Ankie en Els sponsoren al jaren studenten en willen graag eens ervaren hoe het leven daar is. Anna-Maria en Louise zijn 2 bestuursleden die er al vaker zijn geweest.

De voorbereidingen voor de reis zijn in volle gang. Welke materialen die daar niet zijn te krijgen, kunnen we meenemen voor de community centre de kinderdagopvang en de bibliotheek. De vlucht boeken, de vaccinaties halen, visum aanvragen, malariapillen enz. enz. Er komt heel wat voor kijken om zo’n reis, goed voorbereid, te ondernemen. We hebben er zin in!

Benefiet avond

Op 30 januari hebben we een benefietavond gehouden in de pizzeria Sardegna te Joure. Er was een 3 gangen menu met 2 drankjes + 1 koffie/thee voor €50,00 per persoon. De pizzeria berekende alleen de gemaakte onkosten en het personeel stelde hun tijd ook belangeloos beschikbaar. Er waren in totaal 70 gasten. We kregen veel complimentjes over het heerlijke eten en de goede verzorging.

Ook verzorgden we na het voorgerecht een PowerPoint presentatie over ons werk in Dzoolle-village en waarvoor het geld bestemd is die we deze benefietavond ophaalden. Hier werd met interesse naar gekeken en geluisterd.

Al met al een zeer geslaagde avond met zeer positieve gasten en wij met een fijn, voldaan gevoel.

Share this Post