Kinderen die sterven door malaria, jongeren die sterven aan HIV/AIDS, vele hongerbuikjes, jonge meisjes die bevallen, geen pijnstillers, geen voedsel, geen schoolgeld … Dit zien wij in Malawi! 

In Nederland moeilijk voor te stellen, maar 13000 kilometer bij ons vandaan is dit de dagelijkse problematiek. Wij willen de kinderen en hun ouders graag helpen, maar waar begin je dan? En, kan je de mensen wel echt helpen? Wij hebben ervaren dat je het leven van de mensen beter en meer zelfvoorzienend kunt maken door gezondheid- en onderwijsprojecten. Op dit moment is het streven van de stichting om de opgezette projecten goed te onderhouden en bepaalde projecten waarvan wij denken dat ze een belangrijke bijdrage leveren, voort te zetten.

Om onze projecten in goede banen te leiden werken wij nauw samen met de Amerikaanse stichting ‘Help Malawi Children’. Projecten die volgens ons een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan kwaliteit van leven en toekomst voor kinderen, hebben we met veel enthousiasme opgezet en willen wij graag ook in de toekomst voortzetten. Alleen met uw hulp kunnen wij deze projecten voorzetten en realiseren. U kunt ons steunen met een (maandelijkse) bijdrage. U kunt er ook voor kiezen om één specifiek project te steunen.

Warme groet, Louise Swart, Anna-Maria Murtas, Roelof Veldhuizen en Brechje Swart

Bestuursleden Stichting H.E.L.P. Malawi Nederland
Bankgegevens: NL31 INGB 00060 30340 t.n.v. Stichting HELP Malawi Nederland, Bussum

Wij danken al onze donateurs voor hun bijdrage aan onze projecten.

Zonder steun van de verschillende instellingen, maar ook van alle particuliere sponsoren zouden wij deze ontwikkelingsprojecten niet kunnen uitvoeren.