Update: Mais actie

Admin/ februari 28, 2016/ Inzamelingsacties/ 0 comments

Er is nu 5700 euro binnen. Nog 2300 euro te gaan.

Vandaag, 24 februari hebben we onderstaande mail en bijlage met tekst en foto’s ontvangen.

Geweldig. 

We hadden aan het begin van onze actie, nu 12 dagen geleden,  al 4000 euro gestuurd en daar kon nu de eerste maïs van worden gekocht. Tot nu toe hebben we dankzij 72 particuliere donoren 4400 euro binnen gekregen. Hiervoor natuurlijk onze hartelijke dank. Het zou geweldig zijn dat we nog 3500 euro binnen krijgen want dan kunnen we eind maart de meest noodlijdende families nog een zak maïs geven.

Zoals U op de foto’s kunt zien is het al groen en groeit de maïs.

Als het zoals nu af en toe regent, kunnen de families ongeveer half mei hun eerste oogst binnen halen.

De mail van Lemani: 

Hi Louise and Team,

Very excited I write to tell you that the maize was distributed yesterday. Full of joy 290 families went home with 25kg each.  Some maize was also reserved to feed the day care centre,  “It was unbelievable that people from overseas (Holland) of which some of them have been here only once but the majority have never been to this village took part in contributing to save us from starvation. What a great Love this people have.” Leaders of the village explained to the audience while everyone was ululating. THE VILLAGE SAYS THANK YOU VERY MUCH! THANK YOU VERY MUCH!! ZIKOMO KWAMBIRI!

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*