Bibliotheek Dzoole Village

Admin/ maart 7, 2016/ Bibliotheek Dzoole Village

In 3 weken tijd is de bibliotheek omgetoverd van een kale ruimte naar een mooie plek om boeken te zoeken en te lezen.                     

In de week van 7 maart hebben we – Anita, Louise en Anna-Maria – de grote lading boeken geordend volgens een Afrikaans bibliotheeksysteem met ‘The tree of knowledge’.  Zo zijn er 9 categorieën zoals bijvoorbeeld ‘biologie’, ‘transport’, ‘geschiedenis en aardrijkskunde’.

Daarna zijn de boeken gestickerd en sommige boeken geplastificeerd. Hierbij hebben ook de bibliotheekmedewerkers Lydia, Isaac en Veronica geholpen. Zij waren leerkrachten van de school en zij zaten in de bibliotheekcommissie (Helaas zijn Isaac en Veronica niet meer onder ons. Zie in memoriam).

Share this Post