Update project: Bouwen van twee onderwijzershuizen

Admin/ januari 14, 2019/ Bouwen van 2 onderwijzershuizen

In September schreven we: “Het totaal bedrag van €10350,- is nog niet binnen maar aangezien de behoefte aan onderwijzershuisjes groot is hebben we als stichting besloten om dit bedrag toch maar vast over te maken We hebben voor deze bouw nog €3000,- te kort. En wij als stichting…………hopen dat een aantal mensen nog een donatie willen doen voor dit project”

En………… het is gelukt. We hebben nu het totale bedrag voor de bouw van deze 2 onderwijzershuisjes binnen. Hiervoor onze hartelijke dank.

Er is gestart  met de bouw. Onder leiding van een metselaar zijn een aantal mannen, vrijwilligers,  begonnen met het metselen van de muren. Er zijn ook een aantal vrouwen die vrijwillig, op toerbeurt, deze mannen voorzien van water en eten. Op de derde foto ziet U onze contactpersoon Lemani Ngaiyaye. Hij begeleidt alle projecten in Dzoole village.

Het in nu de regen tijd in Malawi..  Lemani schrijft: “It is raining cats and dogs almost every day and throughout”. Er wordt dus momenteel niet aan de bouw gewerkt omdat het de hele dag regent. 

Share this Post