Jaarverslag 2018/2019

Admin/ november 19, 2019/ Jaarverslag

Voor u ligt het jaarverslag van 1 april 2018 – 31 maart 2019 van Stichting HELP Malawi Nederland.

In het financiële jaar van 2018-2019 is er veel bereikt in samenwerking met onze partner Future4all en de gemeenschap van Dzoole village waar we werkzaam zijn. De vele donaties, grotere en kleinere, hebben hiermee een mooie bestemming gekregen.

We zien dat de gemeenschap van Dzoole village met onze hulp en met hulp van Future4all de verantwoording van de voortgang van de verschillende projecten op zich neemt. Zo vormen de ogenschijnlijk losse projecten samen een geheel en zien we dat het dorp een unieke ontwikkeling doormaakt.Ogenschijnlijk losse projecten, maar samen versterken ze elkaar: bijvoorbeeld de bibliotheek, het community center (gemeenschapshuis),het childdaycare, de waterpomp op zonne-energie, de teacherhouses en de scholarships voor vele kinderen.

Download hier het complete jaarverslag van 2018/2019

Share this Post