Bibliotheek Nanthombaschool

Admin/ augustus 21, 2011/ Afgeronde projecten/ 0 comments

Bij de Nanthomba Primaryschool is H.E.L.P. Malawi Children in 2011 begonnen met het bouwen van een bibliotheek. Deze bibliotheek is niet alleen voor de leerlingen, maar is toegankelijk voor de hele gemeenschap.

De bibliotheek geeft de gemeenschap, maar vooral de leerlingen van de school toegang geven tot bronnen die voorheen niet toegankelijk waren. Naast de leesruimte waar ook de boeken komen krijgt de bibliotheek ook een eigen solar paneel en heeft het ook een ruimte waar in de toekomst computers kunnen komen te staan. Verder voorziet het gebouw de school van een staf ruimte, een headteachers office, een kantoorruimte voor HELP en een opslag ruimte.

H.E.L.P. Malawi Nederland Helpt op verschillende punten mee aan de realisatie van de bibliotheek tijdens het verblijf van Roelof en Brechje. HELP Malawi Nederland heeft een beschikbaar gesteld voor de bouw van de bibliotheek en ook de verf voor het schilderen is betaald door Help Malawi Nederland.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*