Up-date: Bibliotheek Dzoole Village

Admin/ juni 13, 2017/ Bibliotheek Dzoole Village

Herstel dak van de bibliotheek

Vorig jaar hebben we samen met de bibliotheekmedewerkers hard gewerkt aan het inrichten van de bibliotheek van Dzoole Primary school. Eerder dit jaar kregen we het bericht dat het dak van de bieb zwaar was beschadigd door een hevige storm.

De gemeenschap is zelf in de bres gesprongen om geld bij een te sprokkelen om het dak te repareren. Dit geld was echter niet toereikend en daarom hebben wij een handje geholpen door een geldelijke bijdrage te leveren.

Daarna is er door inwoners hard gewerkt om het dak te herstellen en in now-time stond te bieb er weer bij als vóór de storm. De kinderen en leraren maken weer veelvuldig gebruik van de bibliotheek. Men is erg dankbaar voor de hulp die Stichting Help Malawi Nederland heft geboden.

Bibliotheek met beschadigd dak:

Het herstel proces:

Share this Post