Update: Herbeplanting en fruitbomen

Admin/ april 13, 2018/ Herbeplanting en fruitbomen

Dit is nu de tweede keer dat er jonge plantjes/boompjes in ‘de tree-nursery’ zijn. 

De meeste planten/boompjes van de eerste keer zijn nu verdeeld over het dorp. Deze tree-nursery wordt verzorgt door een aantal vrouwen en 2 mannen. 

Ze krijgen hierbij hulp en raad van een expert van het departement voor landbouw. De vrouwen die betrokken zijn bij dit project zijn enthousiast over de resultaten  en hoe alles nu gaat. Op een dag kwamen ze naar het huis waar wij logeren met het verzoek of ze voor ons mochten koken. Dit was iets dat  deze vrouwen voor ons  terug konden doen. Een aantal vrouwen hebben die middag, achter het huis, voor ons gekookt.  

We hebben heerlijk gegeten en er was nog genoeg over voor de dames.

Share this Post