Hogere kosten als gevolg van de corona crisis

Bestuur/ november 26, 2020/ Scholarships

Als gevolg van de corona pandemie zijn de fees van onze studenten die naar een boarding school gaan met € 100 per student gestegen. Dit komt voornamelijk door de gestegen voedselprijzen. Komend schooljaar zijn dit er in totaal 27 studenten.

We hebben Abel en Lemani bereid gevonden om al onze studenten te begeleiden. Wij, als bestuur, vinden dat we hen hiervoor sowieso een onkosten vergoeding moeten geven. Dit zijn o.a. vervoerskosten, internet kosten, bel kosten enz. Hiernaast willen we ze ook een kleine vergoeding geven voor de tijd die ze erin stoppen. Lemani is momenteel werkloos en Abel kan het ook goed gebruiken nu hij geen inkomsten meer heeft van HELP Malawi Children.

Voor alle studenten zijn de materiaal kosten gestegen. Dit zijn o.a. pennen, potloden, schriften, vanaf form 2 een rekenmachine enz. Bovenstaande heeft tot gevolg dat we komend schooljaar maar een paar nieuwe studenten kunnen sponsoren.

Daarom gezocht: Nieuwe sponsoren.
                                Kosten € 150 per jaar.

In de afgelopen 11 jaar hebben we ervaren en gezien dat onze scholarsships het verschil maken tussen leven in totale armoede of een menswaardig bestaan.

 

Share this Post