Acties komende maanden

Bestuur/ december 14, 2021/ Inzamelingsacties

Om de scholarships voor zoveel mogelijk kinderen te realiseren gaan we de komende maanden een aantal activiteiten organiseren. Zo organiseren we samen met de VOM groep Wolvega een tentoonstelling van Kerstgroepen. Riet Pepers, lid van de VOM groep, verzamelt deze kerstgroepen al jaren. De opbrengst van deze tentoonstelling is voor onze stichting. Op de poster hier onder kunt u daar meer over lezen.

We hebben in de maanden december en januari een statiegeld actie bij de AH in Wolvega. De bedoeling is dat we in de maand februari of maart weer een avond houden in pizzeria Sardegna in Joure. Tegen die tijd kunt u hier meer over lezen.

We hopen dat we ook komend jaar weer een aantal automatische maandelijkse giften en losse giften krijgen zodat we genoeg geld hebben om alle lopende scholarships te kunnen betalen.

Share this Post