Aanschaf materialen

Bestuur/ april 22, 2023/ Reis 2023

Aanschaf materialen

Dankzij een aantal extra giften hebben we verschillende materialen aan kunnen schaffen. Hier zijn we al mee gestart in Nederland. . We mochten alle 4, 2 grote koffers van elk 23 kilo meenemen. We hebben vooral duurzaam ontwikkelingsmaterialen voor de kinderen  meegenomen omdat deze in Malawi helemaal niet zijn te krijgen  Ook zijn er een paar tweede hands laptops en telefoons in de koffers gegaan Verder nog wat schoolmaterialen en zelf gemaakte kleertjes.

Toen we er waren hebben we het volgende aangeschaft:

extra

extra

Wat er ook nodig was waren nieuwe tafeltjes, kasten en stoeltjes. De kasten en tafeltjes hebben we door een timmerman laten maken omdat ze daar eenvoudig weg niet te koop zijn. De kinderstoeltjes hebben we ook laten maken.
Deze zijn allemaal sowieso deels van plastic. Dit plastic gedeelte gaat gauw kapot vandaar nu een metalen frame en houten zitting + leuning

extra

Kasten tafeltjes, planken en stoeltjes voor de 2 child-day-cares

Materialen voor het maken van poppen voor de 2 child-day-cares

extra

extra 

extra

Share this Post