Materialen en gereedschappen

Admin/ september 13, 2009/ Afgeronde projecten/ 0 comments

Help Malawi Children had in 2009 meerdere projecten waarvoor zij materiaal en dan met name gereedschap te kort kwamen. Zo waren zij bezig met het naaien van schooluniformen, afterschoolclasses en agrarische projecten. 

In samenwerking met Gered gereedschap zijn er veel (hand)gereedschappen zoals o.a., landbouwgereedschappen en 12 naaimachines naar Malawi gestuurd. Deze gereedschappen hebben een nieuwe impuls aan de projecten gegeven. Onder andere krijgen leerlingen en volwassenen les in bijv. het gebruik van de naaimachines, metaal bewerken(Maken van emmers en gieters) en het gebruik van agrarische gereedschappen e.d.

Door deze gereedschappen en lessen leren leerlingen vaardigheden die zij later kunnen gebruiken.

Share this Post

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*